Lusi Lu je trenutno najsrećnija žena na svetu! Naime, glumica je pre samo nekoliko dana prvi put uzela u naručje malenog dečaka, koga je na svet donela surogat majka.

Pogledajte i Adrijana Lima: Nezaboravno veče sa ćerkicama (FOTO)

Presrećna Lusi odmah je odlučila da ga pokaže svojim obožavaocima na Instagramu.

"Predstavljam vam novog, malenog čoveka u mom životu. Moj sin Rokvel Lojd Lu u srcu," napisala je glumica pored fotografije koju je objavila na društvenoj mreži.

A photo posted by Lucy Liu (@lucyliu) on Aug 27, 2015 at 2:29pm PDT

Slavni "Čarlijev anđeo" nije mogao da skine pogled sa Rokvela, koji je mirno spavao u njenom naručju zamotan u ćebence sa motivima malenih pasa. S obzirom na to da ga od rođenja okružuju motivi životinja, maleni će vrlo verovatno jednog dana postati obožavalac životinja baš kao i njegova majka.

Vest o prinovi u životu glumice potvrdio je i njen PR za "Daily Mail".

Pogledajte i Prava lepotica: Pogledajte na koga liči ćerka Ketrin Zite Džons i Majkla Daglasa (FOTO)

"Mogu da vam potrvrdim da je Lusi Lu postala ponosna majka Rokvela Lojda, kojeg je na svet donela surogat majka. I majka i beba su zdrave i srećne", kratko je napisao u saopštenju.

Hoće li glumica dete podizati sama ili će u tome imati pomoć partnera, javnosti nije poznato, s obzirom na to da Lusi već dugo skriva svoj ljubavni život. U prošlosti su je povezivali sa preduzetnikom Noamom Gotesmanom, glumcem Vilom Mekormakom i piscem Zakom Helemom, a trenutno je, čini se, najvažniji muškarac u njenom životu upravo novorođeni Rokvel.

Izvor: Story

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.