I mada je od svog brata, prestolonaslednika Džordža, mlađa gotovo dve godine, malena princeza Šarlot već sada donosi nekoliko milijardi više.

Naime, prema procenama portala Brand Finance, šestomesečna princeza doneće dobit britanskoj ekonomiji blizu pet milijardi dolara.

Pogledajte i Slavlje u kraljevskoj porodici: Vilijam i Kejt krstili princezu Šarlotu! (FOTO)

Da je Šarlot miljenica u kraljevskoj porodici i Velikoj Britaniji ne iznenađuje baš toliko, s obzirom da je prva princeza u britanskoj kraljevskoj porodici nakon 25 godina.

Britanska monarhija, ali i svet, imali su prilike da 1990. godine pozdrave rođenje princeze Eugenije, ćerke princa Endrjua. Trebalo je da prođu dve i po decenije da britanski dvor dočeka novu članicu - 02. maja 2015. godine rođena je Šarlot.

Pogledajte i Kraljevska porodica proslavlja drugi rođendan princa Džordža! (FOTO)

Od tada je prošlo šest meseci, a princeza je stalno pod budnim okom javnosti.

Pogledajte neke od najlepših fotografija neodoljive Šarlot i njenog starijeg brata Džordža.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najmlađa članica britanske kraljevske porodice pre nekoliko dana napunila je šest meseci, a iako se u javnosti do sada pojavila samo dva puta, malenom Šarlot očarana je cela planeta.