U organizaciji Fejsbuk grupe "Mame novosađanke", 22. avgusta 2015. godine održaće se drugi po redu "Mamin bazar", a s ciljem da se roditeljima finansijski olakša početak nove školske godine.

Izlagači bazara su mame koje žele da prodaju, zamene ili poklone svoju garderobu ili garderobu svoje dece, kao i obuću, igračke, školske udžbenike i bebi opremu.


Pročitajte i... Spisak neophodnih stvari za bebu


"Mamin bazar" imaće i humanitarni karakter jer će svi izlagači i posetioci moći da ponesu i doniraju odeću za odrasle, trudnice, bebe i decu, obuću, igračke, pelene, bebi hranu, posteljinu, kozmetiku... Naime, u izlagačkom prostoru će biti postavljen štand Novosadskog humanitarnog centra, gde će se ostavljati stvari u humanitarne svrhe, a za dalju raspodelu zadužen je sam NSHC.


Prvi Mamin bazar održan je u junu i tada je vladala velika zainteresovanost za ovakvu vrstu događaja. Majke koje su kupovale bile su prezadovoljne, jer su za neverovatno male pare opremile mališane od glave do pete, a i sebe ponovile ponekim komadom garderobe.


Pročitajte i... Za đaka prvaka: Školska torba ili ranac?

Izlagački deo biće lociran napolju, na samom ulazu u zabavni park, a ulaz na "Mamin bazar" koji će se održati u subotu od 17 do 20 časova je besplatan.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.