Zdravlje, sreća i dug život imaju temelje u zdravim navikama, dojenju i vežbanju, zato će se u subotu 11. jula u 18 sati kod Dečijeg centra u Čairu (Niš), održati skup za majke i trudnice na kome će one dojiti bebe, raditi jogu, fitnes i vežbe za decu.

Ova akcija se održava pod nazivom “Budimo prirodni: vežbajmo i dojimo” a ideja je da se sugrađani druže i razvijaju zdrave navike, “mame i trudnice kroz jogu i fitnes, a deca kroz dojenje i vežbanje”.

„Probudićemo duh prijateljstva i zajedništva i pokazati kako zelene površine u našem gradu mogu biti divno iskorišćene. Zdravlje, sreća i dug život imaju temelje u zdravim navikama, dojenju i vežbanju. Rešili smo da svojim aktivnostima pokrenemo sugrađane da se druže i da razvijaju zdrave navike, mame i trudnice kroz jogu i fitnes, a deca kroz dojenje i vežbanje, stoji u najavi organizatora, odnosno Nišlijke Irene koja drži jogu za trudnice mame i bebe, Jelene iz Mama kampa koja drži fitnes treninge i Dečije akademije sporta.

Sa učesnicima će raditi instruktorke koje će držati jogu za trudnice i bebe, kao i fitnes treninge.

Izvor: Jugmedia

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.