Program treće nedelje Novosadskog BIG dečijeg leta će se, prema najavi organizatora, odvijati na nekoliko lokacija.

Deca će između ostalog imati mogućnost da prisustvuju interaktivnim radionicama i predstavama zanimljive matematike u Centru za obrazovanje "Kefalica", gde će se upoznati sa SuanPan metalnom aritmetikom i najranijom računaljkom - abakusom. 

Pogledajte i 5 obaveznih dečjih avantura tokom leta

Najmlađi kvalitetnu zabavu mogu potražiti i u Predškolskim ustanovama "Zemlja čuda" i "Puž" koje su pripremile sportski poligon za vešte učesnike, eksperimente sa vodom i kreativne radionice izrade šešira, naočara i vetrenjača od papira.

Porodični dani za decu i njihove roditelje nastavljaju se u u tržnom centru "BIG" i trajaće do kraja jula. 

Ovog utorka deca će moći da pogledaju predstavu "Kći vilinog konjica" pozorištanca Teatrilo i naprave animirani film, dok će u četvrtak moći da se preruše i pokažu svoje trikove na Saboru malih čarobnjaka uz show mađioničarke Stele.

U centru za kognitivni razvoj "Arsandrea" deca će imati priliku da prave kostime za predstavu, a potom i da je izvedu pred publikom. 

Adrenalin park "Zemlja čuda" ove nedelje odlična je lokacija za male avanturiste koji žele da se penju po veštačkoj steni, dok će mali ekolozi u zabavnom parku "Starli" učestvovati na radionici posvećenoj značaju čuvanja životne sredine. 

U zanatsko-obrazovnom centru "Adžija" najmlađi ove nedelje mogu na kratko biti frizeri, manekeni, maseri i poslastičari.

Program treće nedelje Novosadskog BIG dečijeg leta 5 završiće se u centru "Vitruviana" kroz zanimljive vežbe gimnastike za decu pod nazivom "budi strava uz leđa prava".

Novosadsko BIG Dečije leto 5 organizuje Dečiji kulturni centar "Deci na dar" iz Novog Sada, uz podršku Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju i tržnog centra "BIG".

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.