Mnogi obožavaoci "Malaca" došli su na dugo očekivanu premijeru ovog crtaća naoružani majicama, kačketima i patikama sa motivima "Malaca. 

Na poklon su dobili banane, koje im je dodelio niko drugi no "malac" po imenu Bob, koji se tom prilikom i fotografisao sa svojim fanovima.

Premijeri su prisustvovale i poznate ličnosti sa svojim mališanima.

Pre početka projekcije, publiku je pozdravili glumci Dubravka Mijatović, Peđa Damnjanović, Marko Marković, Branislav Platiša i Milan Tubić, koji su učestvovali u sinhronizaciji ovog simpatičnog animiranog ostvarenja.

Priča o Malcima počinje od početka vremena. Počeli su kao jednoćelijski žuti organizmi, a razvijali su se vekovima i uvek su služilli najgroznijim gospodarima. Stalno neuspešni u zadržavanju ovih gospodara, od Ti Reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali su u depresiju.

Ali jedan Malac po imenu Kevin ima plan i on će, uz pomoć bezobraznog tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba, otići u svet da nađe novog zlog šefa kog će njegova braća slediti.

Ovaj trojac će krenuti na uzbudljivo putovanje koje će ih na kraju dovesti do sledeće potencijalne gospodarice, Skarlet O’Pakić, prvog najvećeg ženskog zlikovca na svetu. Oni će putovati od hladnog Antarktika do Njujorka '60-ih, a završiće u Londonu gde će se susresti s najvećim izazovom do sad: spasavanjem Malaca od istrebljenja.


Yumama i Taramount Film vas nagrađuju 

Prve dve čitateljke koje na mejl redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje "Sa kim Malci odlaze na kraju filma?" osvojiće po torbu sa temom ovog veoma popularnog crtaća.

Pored odgovora pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Mali i odrasli fanovi blesavih žutih stvorenja koje već godinama obožava ceo svet, popunili su sinoć čak dve sale bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center u Beogradu.