Animirani film "U mojoj glavi" (Inside Oou), najnovije ostvarenje Dizni/Piksar studija, tokom proteklog vikenda potpuno je osvojio malu i veliku publiku u domaćim bioskopima.

Ova topla i posebna emotivna priča o ljudskim osećanjima, najgledaniji je animirani film koji stiže iz studija Piksar na našoj teritoriji. 

U svetu, film "U mojoj glavi" je prošlog vikenda zaradio preko 132 miliona dolara i zasluženo dobio samo najbolje kritike.

Da li ste se ikad zapitali šta se događa u nečijoj glavi? Dizni-Piksarov originalni novi film „U mojoj glavi“, otići će upravo tamo da sazna odgovor na to pitanje.

Smešteni u bazi, kontrolnom centru unutar uma 11-godišnje Rajli, pet emocija vredno rade, a predvode ih optimista Radost, čija je misija da se postara da Rajli bude srećna. Strah se brine o bezbednosti, Bes se stara o tome da sve bude pošteno, a Gađenje sprečava Rajli da se otruje – i fizički i društveno. Tuga nije tačno sigurna šta je njena uloga, a iskreno, nisu ni ostali.

Kad se Rajlina porodica preseli u strašni novi grad, emocije se bacaju na posao, spremne da joj pomognu da prevaziđe ovu tešku promenu. Ali kad se Radost i Tuga slučajno nađu u dalekim sferama Rajlinog uma – odnoseći i neke od važnih uspomena s njima – Strah, Bes i Gađenje, nevoljno će postati vođe.

Ukoliko još uvek niste pogledali ovo fantastično ostvarenje, savetujemo vam da to učinite  što pre u vašem omiljenom bioskopu.

Yumama i Taramount Film vas nagrađuju

Prve tri čitateljke koje na mejl redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje "Kako se zovu glavni junaci filma U mojoj glavi" osvojiće po slagalicu sa temom ovog novog Diznijevog ostvarenja.

Pored odgovora pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.