Lena Kovačević, ćerka našeg najpoznatijeg dramskog pisca Dušana Kovačevića, i njen suprug Veljko Brčina postali su ponosni roditelji dečaka Teodora. Njih dvoje već imaju sina Vuka koga su dobili pre tri godine.


Ovih dana porodice Kovačević i Brčina napravile su veliko slavlje u čast dolaska malog Tea.

"Tačno je da sam se porodila, i to u GAK-u u Višegradskoj. Sve je proteklo u najboljem redu, a beba i ja se super osećamo. Presrećni smo zbog prinove, pravi je dasa", rekla je Lena, koja je svom miljeniku već dala nadimak Teo.

Pročitajte i... Lena Kovačević otkriva tajnu svoje vitke linije (VIDEO)

Kako nam je rekla, pevačica se tokom trudnoće osećala dobro i bila je aktivna sve vreme, a trudnički stomak joj nije smetao da organizuje nastupe. Ipak, nikada nije dozvolila da porodica trpi zbog posla. U ranijim intervjuima, kada je dobila prvog sina Vuka izjavljivala je da roditeljstvo za nju predstavlja najveću sreću i da joj je najbitnije da oko njene dece uvek postoji pozitivna energija.

"Porodica zaista daje smisao svemu", rekla je tada Lena.

Oko bebe će joj pomagati njena i porodica njenog supruga, a velika podrška biće i Vuk koji će se igrati s Teodorom čim malo poraste.

Pročitajte i... Kako da se dete raduje bebi?

Inače, Lena je sudbonosno "da" rekla pre četiri godine, kada su ona i njen suprug Veljko organizovali proslavu u jednom beogradskom restoranu u Košutnjaku. Od tada žive u harmoničnom braku, čiju je sreću dodatno upotpunio dolazak na svet još jednog naslednika.

Izvor: Blic

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.