Manekenka je na ovogodišnju dodelu Gremi nagrada, koja je juče održana u Njujorku, došla u pratnji svog supruga, Džona Ledženda i tom prilikom zasmejala mnoge.

Naime, američki voditelj Rajan Sikrest prisetio se Krisinog tvita u kome je ona rekla da je zatekla "kupatilo bez wc šolje" i pitao je da objasni fanovima o čemu se radi.

Poznata trudnica je ispričala da su njen suprug i ona renovirali svoj dom i, umesto obične, želeli su japansku wc šolju. Međutim pošto su radovi kasnili oni su šolju čekali dan više nego što je predviđeno.

"Upšikila sam se, svuda po sebi. Naravno da je to moralo da se meni desi. Upiškila sam se", dodala jeKrisi koja, kao i svaka trudnica, ima pojačanu potrebu za mokrenjem.

Mlada manekenka je na svečanoj ceremoniji sve ostavila bez daha u svojoj metalik haljini dok je njen suprug nežno držao ruku na njenom stomaku.

Posle svoje male "ispovesti", sa suprugom se uputila na afterparti na kom se nisu dugo zadržavali već su požurili kući gde ih je čekala njihova devojčica Simona Luna.

Krisi Tajgen i Džon Ledžend važe za duhovitih i skladan holivudski par, gde god se pojave donesu zabavu i naprave dobru atmosferu.