Nakon velikih uspeha, koje je predstava „Inner lights“ (Unutrašnja svetla) zabeležila na međunarodnom festivalu u Sečnju (najbolja predstava) i na poslednjem Mikser festivalu, pozorište PATOS nastavlja svoju turneju. 

Tokom 19. i 20. juna PATOS će izvesti čak tri predstave sa svog repertoara na scenama pozorišta Duško Radović i Dečijeg kulturnog centra Beograd. U petak 19.6. sa početkom od 11 časova, na Velikoj sceni DKCB-a predstaviće se čuvene „Plastične bašte“ (režija Salvatore Tramaćere). U subotu 20.6, publika će imati priliku da u pozorištu Duško Radović na Maloj sceni pogleda tri izvođenja predstave „Inner Lights“ (režija Vladislav Nešić) u 11, 12 i 13 časova, kao i predstavu „Lepotica i Zver“ (režija Anđelka Vulić) na Velikoj sceni sa početkom u 19 časova.

Ove predstave PATOS igra u okviru Nacionaonferencije "KULTURNA ULOGA ŠKOLE I OBRAZOVNA ULOGA KULTURE - DRAMA U OBRAZOVANJU". Konferencija je prvi skup stručnjaka i praktičara u prosveti i kulturi koji se bave Dramom i Pozorištem u obrazovanju na ovim prostorima. Više informacija o rezervisanju mesta za ova izvođenja, ali o programu čitave konferencije možete pronaći na www.dramagogija.org.rs/konferencija-2015.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.