Nakon što je telefonom zakazala termin, krenula je u Mančester da isproba venčanicu iz snova. Iako tvrdi da je prilikom zakazivanja napomenula da će morati sa sobom da povede i sedmomesečnu ćerku Elu, kako kaže, kada je stigla u prodavnici nije naišla na dobrodošlicu. 

Pročitajte i... Kada je dojenje na javnom mestu zabranjeno... (FOTO)

Prva neprijatnost usledila je kada je pozvala da potvrdi da stiže. Naime, vlasnica je poručila da bi možda ipak bilo bolje da ne dovede malu Elu. Iako je situacija bila neprijatna, odlučila je da nastavi put od Honslija do Mančestera, jer, kako kaže, takvu venčanicu nije mogla nigde drugde da pronađe.


U prodavnicu venčanica ušle su samo ona i sesta, a njena savetnica za finansije, koja je pošla sa njima, ostala je sa bebom u kolima. 


Kako Džosefina još uvek doji svoju ćerkicu, u jednom trenutku zamolila je prodavačice da je uvede i nahrani, ali je tada usledio pravi šok!

Naime, ova mama tvrdi da vlasnica radnje nije dozvolila da ona nahrani bebu u butiku, jer "može mlekom da isprska haljine", i da je najbolje da svoju bebu podoji napolju, na ulici.

Pogledajte i... Ponos ili stid: Fotografije dojenja nekada i sad (FOTO)

Razočarana majka izjavila je za Dejli Mejl: "Ne želim na bilo koji način da se poredim sa nekim ko je u invalidskim kolicima, naravno da to nije isto, ali to je taj osećaj. Zaista ne mogu da poverujem da se to dogodilo, osećala sam se kao da nisam poželjna, kao da negde ne pripadam."

Iako iz butika venčanica "Žan Džekson" demantuju ove tvrdnje, na njihovom sajtu stoji "upozorenje" koje dematuje njih. Naime, u jednom odeljku na sajtu, oni mole buduće mlade da na isprobavanje venčanice ne dovode malu decu.

"Ponašali su se prema meni kao da sam ja negativac! Sada želim sa mo da mi se izvine! A haljinu ne bih uzela ni da mi je poklone!"

Ova majka dvoje dece kaže i da je pokušala da ostavi komentar na zvaničnoj Fejsbuk stranici ove prodavnice, ali je njen komentar istog momenta bio obrisan, a njen profil blokiran.

Pogledajte i... Ovo će vas oduševiti: Manekenka koja doji bebu na naslovnoj strani magazina “Elle” (FOTO)

"Nisam izgubila samopouzdanje, i idalje dojim svoje dete u javnosti, ali se od te situacije ipak prvo uvek osvrćem oko sebe da proverim da li ću nekome da smetam ili će neko nešto da mi kaže. A to je ono što sam htela da u svom komentaru podelim sa ostalima, ali je on obrisan", tvrdi ova dvadesetosmogodišnja majka.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.