Povodom obeležavanja Svetskog dana deteta, na sceni nacionalnog teatra biće održan humanitarni koncetrt.

Na ovom koncertu, pod dirigentskim palicama Vesne Šouc i Ane Zorane Brajović, u režiji Ivane Dragutinović Maričić, nastupiće prvaci i solisti Opere Narodnog pozorišta: Jadranka Jovanović, Sofija Pižurica, Aleksandra Angelov, Miodrag D. Jovanović, Dejan Maksimović, Vladimir Andrić, Dragoljub Bajić, Darko Đordjević, Dragutin Matić, Nevena Matić i Mihailo Šljivić.


Pročitajte i... Koncert Dečije filharmonije na Kolarcu


U programu će učestvovati i dramski umetnici Branislav Tomašević i Miloš Biković, Orkestar Narodnog pozorišta u Beogradu i članovi Dečijeg hora "Horislavci".

Pročitajte i... Nepoštovanje detetove ličnosti

Na programu koncerta su neke od najpopularnijih dečijih pesama kao što su: "Braću ne donose rode", "Najlepša mama na svetu", "Ivin voz", "Zakleo se bumbar", "Vuče, vuče bubo lenja", "Razbole se lisica", "Miš je dobio grip", "Drugarstvo", "Kad si srećan"...

Ulaznice za koncert koji organizuju Narodno pozorište u Beogradu i Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR) po simboličnim cenama od 300 i 500 dinara mogu se kupiti na biletarnici nacionalnog teatra.

Izvor: Blic

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.