„Kokosaurus mali dinosaurus“ topla je priča o idealu prijateljstva i ljubavi medju živim bićima, ispričana na način i ritam koji odgovara deci.

Kokosaurus, maleni dinosaurus koji bljuje  vatru, nije položio ispit iz letenja pa ne sme ići na izlet koji organizuje njegov razred. Kao da to nije dovoljno neugodno, još ga i zadužuju da čuva novi nasad vatrene trave (zahvaljujući kojoj zmajevi imaju ovu jedinstvenu moć) dok se oni ne vrate. Iako će učiniti sve kako bi dokazao da je jednako vredan kao i drugi, Kokosaurus će uprskati stvar i ovaj put. A sve zbog svog velikog srca. Medjutim kada se velika pretnja nadvije nad zasadima vatrene trave Kokosaurus će biti taj koji će jedino moći da spase travu koja je neophodna za posebne dinosauruse koji bljuju vatru.

Film je sinhronizovan na srpski jezik a glasove karakterima su pozajmili naši poznati glumci:  Ivana Popović, Jovana Cvetković, Danijel Sič, Igor Damnjanović, Aleksandra Cucić, Milan Čučilović i Bora Nenić.

Ova sjajna ekipa glumaca zajeno sa prelepom animacijom učiniće Vam još jedan boravak u bioskopu sa vašim najmladjima nezaboravnim.

Film je u bioskopima od 28.maja, a pretpremijerno ga možete pogledati u domaćim bioskopima  za vikend u subotu i nedelju 23. i 24. maja!

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.