Predstava "Kumovi", koju je do sada odgledalo skoro 30 000 gledalaca, nastala je po tekstu i u režiji Dušana Kovačevića, a vrhunsku glumačku ekipu čine Dragan Petrović Pele (Milan), Danica Maksimović (Ana), Milica Mihajlović (Kuma), Branimir Brstina (Inspektor) i Radoslav Milenković (Vučko). 

Kumovi su neobična priča o prijateljstvu čoveka koji je ostao bez posla sa kerom iz obližnjeg parka koji, takođe nema posao. I ta priča počinje obično, kao sve priče koje će kasnije da se iskomplikuju i da dobiju sasvim drugo značenje. U osnovi je triler i ne bih ga prepričavao, jer ću otkriti ko je ubica. Ono što me je pišući zanimalo, današnja je ekonomska i politička situacija u našoj zemlji. Ali ne ispričana na uobičajeni, politikantski način koji ima svoju trajnost i vrednost samo dok ta politička situacija traje…

Kumovi su na repertoaru 14. i 21.5. 2015. u 19.30 na sceni Zvezdara teatra. 

Poklon karte!

Yumama i Zvezdara teatar nagrađuju dvema kartama čitateljku koja prva pošalje tačan odgovor na pitanje: "Ko je režirao predstavu Kumovi"? Pored odgovora, na naš mejl redakcija@yumama.com pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu. Ime dobitnice dve karte, za izvođenje 21. maja, naći će se na spisku dobitnika.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.