Ova glamurozna proslava okupila je veliki broj VIP zvanica i prijatelja Elle magazina iz sveta mode, umetnosti, kulture i biznisa iz zemlje i inostranstva, među kojima su bili: Danijela Dimitrovska Amidžić, Biljana Tipsarević, Stefan Kapičić, Milka Forcan, Slavomir Stojanović, Zoran Kesić i mnogi drugi.

Gosti su se zabavljali do kasno u noć, a za dobru atmosferu bio je zadužen proslavljeni DJ Alexandros Christopulos, koji je specijalno zbog rođendana Elle magazina doputovao iz Atine.

Na proslavi je, u sklopu Artellea, projekta kulturne odgovornosti, predstavljena skulptura "Gledaj srcem" naše poznate umetnice Jelene Blečić, kao i dve lampe koje je ona dizajnirala za ovu priliku.

Događaj je prepoznala i kompanija Visa, koja je prisutnima želela da približi Visa svet privilegija usmeren ka korisnicima Visa Premium kartica.

Proslavu jubilarnog rođendana Elle magazina podržale su kompanije Absolut Time i Jaguar.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Pogledajte fotografije sa jubilarnog rođendana srpskog izdanja magazina Elle, koji je proslavljen u nedelju 10. maja, u interesantnom ambijentu prestižnog beogradskog restorana Dijagonala.