Pre 26 godina, Robina Bartona majka je odmah po rođenju napustila i ostavila da umre pored kontejnera u Santa Ani u Kaliforniji. Srećom, dok je Robin ležao pokriven starim novinama, šljunkom i smećem, tuda je prolazio policajac Majkl Buelna i spasao ga skoro sigurne smrti.

Veza između njih dvojice ubrzo je prekinuta, s obzirom da je Robin dat na usvajanje. Međutim, nakon 26 godina, oni su se sreli, a Robin je konačno uspeo da zahvali svom spasiocu Majklu, danas policajcu u penziji.

Pogledajte i Zamenili ih u porodilištu: Moja biološka majka za mene je stranac!

Da stvar bude još bolja, nakon što je na televiziji čuo za njihov susret, javio se i Robinov biološki otac, koji je bezuspešno pokušavao da pronađe sina u prethodnih 26 godina.

Nakon susreta, Robin Barton je izjavio za televiziju ABC da je u istom trenutku osetio "sreću, šok, uzbuđenje i još mnogo toga".

Pogledajte i Dirljivi susret: Majka i ćerka se videle prvi put nakon 50 godina (VIDEO)

Buelna je rekao kako mu je "jako drago zbog Robina, koji nije zaslužio da kao beba bude odbačen".

Inače, Bartonova majka je posle detaljne istrage identifikovana. Uhapšena je i osuđena na trogodišnju kaznu zatvora zbog pokušaja ubistva novorođenčeta.

Markos Meza, Bartonov biološki otac, tvrdio je nije ni znao za dete sve dok nije saznao za usvajanje, nakon čega nije mogao da pronađe svog sina zbog "uskraćivanja informacija".

Ipak, sudbina je htela da Robin u jednom danu upozna i svog biološkog oca i svog spasioca.

Izvor: Blic

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.