Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ministar Lončar nezadovoljan ishranom u porodilištima

Ministar zdravlja najavio je da će oni koji nisu ispoštovali proceduru u Ginekološko akušerskoj klinici u Višegradskoj biti sankcionisani, kao i da će odgovarati za svoje propuste.

  Izvor: Foto: Fonet

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da je nezadovoljan ishranom u porodilištima u Srbiji.

"Video sam jednu sliku iz GAK-a u Višegradskoj i posle svega što je urađeno i detaljnih uputstava koje smo dali, imali smo jedan sramotan propust. Oni koji nisu ispoštovali proceduru u ovom porodilištu biće sankcionisani“, rekao je Lončar.


Pogledajte i Šta vas očekuje u porodilištu?

Ministar zdravlja je naglasio da se jedan deo propusta odnosi na tehničko-ekonomski centar u kojem se priprema hrana, dok je drugi deo propusta na samoj klinici.

"Trenutno prebacuju odgovornost jedni na druge, jedni kažu da su poslali hranu, a da nije raspoređena, drugi da ona nije poslata. U narednna dva dana će se utvrditi ko je u pravu", rekao je Lončar i naglasio da to mora da se ispravi.

Lončar je takođe naveo da je njegov pomoćnik pre par dana bio u porodilištima Narodni front i Dragiša Mišović i da tom prilikom nije utvrdio nikakve nepravilnosti.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica