Poznati supružnici u avgustu 2016. godine dobili su svoje prvo dete, ćerkicu Leonu, koja je od prvog momenta postala centar njihovog sveta. Par je nedavno sa javnošću ponovo podelio srećne vesti, otrkivši da će se njihovoj porodici uskoro pridružiti još jedan član.

Bojana će uskoro ući u četvrti mesec trudnoće, a ponosni roditelji s nestrpljenjem su iščekivali momenat kada će saznati kog pola je beba koja će na svet stići u martu iduće godine.

Poznati pevač i njegova supruga na veoma interesantan način saznali su lepe vesti, a ovom dirljivom trenutku, koji su zabeležili kamerom, prisustvovala je njihova ćerkica, ali i ponosni deka Marinko.

Naime, od klinike u kojoj je Bojana radila prenatalno testiranje, dobili su ogromni crni balon ispunjem malim balonima, obojenim onom bojom koja simbolizuje pol. Nakon što su probušili crni balon iz kog su se rasuli plavi, par je saznao da će im se uskoro pridružiti sinčić.

"Danas smo na divan način otkrili pol našeg deteta! Radujemo se što će Leni dobiti brata", napisao je Nikola uz simpatičan video snimak.