Na Beogradskom sajmu u hali 3 u petak počinje Dečiji sajam koji će trajati tri dana, od 24 do 26. aprila.

U okviru ove manifestacije, najmlađi posetioci moći će da se zabave na nekom od brojnih programa, i na bini i na sportskom terenu. U svakoj ulici na Dečijem sajmu deca će sa svojim vršnjacima moći da se druže u veoma zanimljivim kreativnim radionicama, a mališane očekuju i posebna iznenađenja.

Pogledajte i... Beograd se budi za mališane: Dečija tura u Noći muzeja

Specijalan program pripremaju i Saobraćajna policija koja će decu podučavati osnovnim pravilima ponašanja u saobraćaju, zatim Vatrogasna brigada, Žandermerija, a sa njima će se družiti i Pažljivko iz Agencije za bezbednost saobraćaja. Deca će imati priliku da uživaju u raznovrsnim sportskim aktivnostima koje su organizovali teniski savez Srbije i Sportska akademija Senjak.

Za roditelje tu će biti oko 100 izlagača kod kojih će moći da se raspitaju za brojne proizvode za najmlađe, od hrane, odeće i obuće do časopisa i filmova.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Mališani će i ove godine imati priliku da uživaju u raznovrsnom zabavnom programu koji ih očekuje u okviru, petanestog po redu, Dečijeg sajma.