U raskošnom enterijeru kluba koji je specijalno za ovu priliku bio u znaku jubileja, zvanicama je premijerno predstavljena naslovna strana 500. broja. Generalni sponzor događaja bio je Strongbow dok su prijatelji projekta bili Fiat i Samsung. 

Pročitajte... Lepa mama: Prvo javo pojavljivanje Ene Popov (FOTO)


Na početku zabave, zvanice je pozdravio glavni i odgovorni urednik magazina Nemanja Pajić, potom je usledio plesno – muzički nastup talentovane Jelene Gavrilović i koreografa Ivana Mileusnića. Torta i igračice sa Ibize ispraćeni raskošnim vatrometom, posebno su doprineli dobroj atmosferi. Zabava je potrajala do kasno u noć uz brojna iznenađenja koja je magazin Story priredio.


Jubilarno 500. izdanje magazina u prodaji je od petka 17. aprila, dok će ekskluzivne fotografije i svi detalje sa žurke biti predstavljeni u izdanju koje je u prodaji od 24. aprila. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

U modernom izdanju poznatog beogradskog kluba Promenada na glamuroznoj zabavi povodom proslave jubilarog 500. broja magazina Story, uživalo je više od 400 poznatih ličnosti i prijatelja magazina.