U subotu 28. marta od 14 časova u UŠĆE shopping centru očekuje vas atraktivan zabavni program, kuvanje sa decom, degustacija hrane i brojni pokloni! 

Da su najbolji kulinari među svojim kolegama, poznate ličnosti moraće da dokažu na zanimljivom događaju koji magazin Story organizuje u saradnji sa prijateljima projekta, a to su Meggle, Coca-Cola i Podravka. Oni će u zadatom vremenu i od namirnica koje budu odabrane za njih, morati da naprave jelo koje će zatim ocenjivati članovi žirija. Nakon proglašenja pobednika, publika će moći da degustira pripremljena jela.

Tom prilikom i najmlađi posetioci moći će da kroz igru kuvanja, pokažu svoju kreativnost.


Ujedno, prestojećeg vikenda UŠĆE SC proslavlja svoj 6. rođendan uz "Neverne bebe", "Who See", brojne poklone i odlične popuste.


Šesti rođendan UŠĆE Shopping Centra i ove godine biće spektakularno obeležen uz odličnu muziku i sjajnu zabavu. Proslava počinje već za vikend, 28. i 29. marta, kada sve posetioce centra očekuju sjajni popusti na nove kolekcije. U nedelju, 29. marta, u 17.30 časova, posetioce će u glavnom holu šoping centra zabaviti Pinkove zvezdice, grupa Who See, elegantne balerine i Sambansa bend, a od 18 časova nastupiće legendarni rok bend Neverne bebe. Zabava je zagarantovana, a svi koji posete UŠĆE SC moći će da učestvuju i u velikoj „Zamisli želju“ rođendanskoj poklon akciji i budu u prilici da osvoje neki od brojnih atraktivnih poklona.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete strucnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.