Stend down je žanr koji je napravljen kao potreba autora da na neuobičajen način spoji poeziju velikih srpskih pesnika i lične ispovesti. Želeći da publici približi velike stihove, autor je stvorio autentičnu formu. Predstava je duhovita, istančana, autoironična uz živu muziku na sceni. Nebojša je napravio vreme za sebe i velike srpske pesnike, a mesto izvođenja je na njegovu veliku radost Zvezdara teatar.

Umetnik govori poeziju Brane Petrovića, Dobrice Erića, Ljubivoja Ršumovića, Miroslava Antića, Ljubomira Simovića, Branka Miljkovića, Vladislava Petkovića Disa, Matije Bećkovića, Vita Nikolića.

Poklon karte!
Yumama i Zvezdara teatar nagrađuju čitateljku koja prva pošalje tačan odgovor na pitanje: U kom pozorištu će se odigrati Stand down sa Nebojšom Milovanovićem? Pored odgovora, na naš mejl redakcija@yumama.com pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu. Ime dobitnice dve karte, za izvođenje 26. marta, naći će se na spisku dobitnika.


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete strucnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.