Sve je idilično na farmi na kojoj Šone živi sa svojim drugarima. O njima se brine nežan i dobroćudan farmer trudeći se da životinje žive spokojno i bezbrižno, prenosi Tanjug.

Ponekada ih samo uznemiri njihov prijatelj poštar, majstor i pokoji stanovnik obližnjeg seoceta. Jednog tmurnog dana farmer nestaje i družina sa farme postaje zabrinuta za svog gazdu.

Hrabri Šone odluči da pređe preko svojih strahova i potraži gazdu u velikom gradu u koji su načuli da je odveden.

Foto: Promo

Šone je miroljubiv i pitom, uvek spreman za druženje. Ponekada je nestašan i svoje drugare često uvodi u nove avanture, a u ovom filmu očekuje ih najveća do sad.

Pas Blicer je ozbiljan i veran čuvar stada. On se trudi da sačuva tajnu o ovom stadu i ne dozvoljava da ovčicama bilo ko naudi.

Svinje su totalna suprotnost Šonetovom stadu. Zajedljive, prljave i drske glavne su kabdahije na farmi. Međutim, kada je farma ugrožena najjače su u ekipi za odbranu farme.

Stado su tipične ovce, ceo dan provode na ispaši sve dok Šone ne dobije ideju, kada ga oni verno prate. Ipak, krajnje su nespretne i ne baš pametne, te Šonetu zadaju probleme u ostvrivanju njegovih namera.

Kako je najavio distributer "Blitz film", ostvarenje Ovčica Šone u domaže bioskope stiže 5. marta.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.