Multimedijalni dečji performans "Teatar a la II-4" koji će se 5.marta odigrati u Dečjem kulturnom centru Beograd biće održan u organizaciji Regionalne akcije za umetnost, kulturu i unapređenje zdravlja – REACH a u saradnji sa Dečjim kulturnim centrom Beograd.

U ovom delu učestvuje odeljenje II-4 Osnovne škole "Ujedinjene nacije" koje je vođeno iskustvom stručnjaka REACH organizacije a uz korišćenje metodologije novog teatra izvodi tajnu umetnosti svi kao jedan. Dečji performans za decu i odrasle "Teatar a la II-4" kreiran je kroz teatarske i likovne radionice koje su vodile učiteljica Ivana Vasiljević i režiser performansa Tijana Božinović sa učenicima drugog razreda osnovne škole "Ujedinjene nacije". Performans predstavlja autentični izraz svih učesnika koji su postali veliki izučavaoci i ljubitelji devising teatra i korišćenja drame i pozorišta u edukaciji. Na sceni se kroz multimedijalni protok predstavljaju učenici kao pojedinci i zajednica, menjajući svoju noć za dan i donoseći publici sunce. 

Ulaz na performans je besplatan, a za sve dodatne informacije obratite se Mileni Todorović, koordinator, Regionalna akcija za umetnost, kulturu i unapređenje zdravlja – REACH, milena.todorovic@reach.org.rs. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.