Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nesvakidašnje: Britanski par dva puta dobio blizance različite boje kože (VIDEO)

Sedam godina nakon što su dobili po jedno crno i belo dete, 27-godišnja majka je ponovo rodila blizance sa različlitom bojom kože. Upoznajte neobičnu porodicu iz Hemšira!

  Izvor: Foto: Youtube

Alison Spuner i njen partner Din Djurant, dva puta su se iznenadili potomstvom.

Kada je par dobio prve ćerke bliznakinje 2001. godine, bili su zaprepašteni činjenicom da njihova ćerka Lauren ima majčine plave oči i crvenu kosu, dok njena sestra Hejlej ima tamnu kožu i kosu, kao njihov otac Din.

Povezane vesti

Kada je gospođa Spuner iz Hempšira ponovo ostala trudna, pre četiri godine, prijatelji i familija su se šalili da su se kladili oko toga da li će se ista stvar dogoditi opet. Doktori, koji su doneli na svet prvi par beba, bili su šokirani kad je na svet došao i drugi par beba različite boje kože.

Pored neverovatne retkosti da dva "seta" blizanaca različite kože imaju iste roditelje, još je ređe da deca naslede tačnu boju kože i kose po majci, odnosno ocu. Šanse za to su zapravo jedan naprema pola miliona.

Genetski fenomen se dešava kada dva različita jajašca budu oplođena sa spermom različitih donora, za razliku od identičnih blizanaca čiji se zajednički genetski materijal iz jednog jajašca podeli na dva različita embriona.

Povezane vesti

"Bila sam šokirana kada sam saznala da ponovo nosim blizance, ali nikad nisam ni pomislila da bi ponovo mogle biti potpuno različite", kazala je Alison.

Pogledajte ovu zanimljivu priču:

Sedam godina nakon što su dobili po jedno crno i belo dete, 27-godišnja majka je ponovo rodila blizance sa različlitom bojom kože. Upoznajte neobičnu porodicu iz Hemšira!
Izvor: YouTube

Izvor: Kurir

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica