Novi crtani film namenjen mališanima nam stiže pravo iz Dizni studija i biće sinhronizovan i dostupan u 2D i 3D tehnici.

Animirana avantura pod nazivom "Zvončica i čudoviste iz Nedođije" će istražiti drevni mit o čuvenom stvorenju čija rika iz daljina će zapaliti znatiželju Zvončicine dobre drugarice Lane, životinjske vile koja pomaže životinji u nevolji.

Životinja koju Lana pronalazi je masivna i čudna, sa svetlećim zelenim očima i nije baš dobrodošla u Dolini vila. Vile skauti su odlučni u tome da uhvate misterioznu zver pre nego što im uništi domove. Lana, koja će videti blago srce ispod grube spoljašnjosti, mora da ubedi Zvončicu i devojke da rizikuju sve i spasu čudovište iz Nedođije pre nego što bude kasno.

"Lanina saosećajnost je u srcu ove priče," kaže producent Majkl Vidžert. "Ne samo što mora da se suoči sa svojim strahom od ovog velikog, čudovišnog stvorenja, već mora da pronađe način da natera druge da vide ono što ona vidi i da ih nauči da misle svojim srcem, kao i ona."

"Hteo sam da napravim film koji će naterati ljude da se osećaju onako kao što sam se ja osećao kad sam, kao mali, gledao filmove poput 'Pinokija', 'Bambija' i 'Damba'," kaže Loter. "To su predivni filmovi koji imaju mnogo emotivnih uspona i padova, i želeo sam ovim filmom da povedem publiku na sličnu vrtešku emocija. 'Zvončica i čudovište iz Nedođije' je velika akciona avantura prepuna emocija."

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete strucnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.