Pevačica raskošnog talenta, nakon duge borbe za potomstvo tokom koje je dva puta izgubila bebu, prošle sedmice je na svet donela zdravu devojčicu. 

Pod velikim nabojem emocija i sa suzama radosnicama u očima, ponosna mama je rado odgovarala na pitanja novinara danas kada je u pratnji supruga napustila porodilište "Narodni front" za koji ima samo reči hvale.

"Odlično sam, stvarno. Ovo je sjajna ustanova i mogu da kažem da sam super prošla. Što se tiče doktora, anesteziologa, babica, sestara - sve je stvarno pod konac i doboro sam. Malo kilava, ali dobro".

Na pitanje novinara ko će da joj pomaže kada sa devojčicom stigne kući, Slađa je rekla:

"Suprug i mama, tako da, skupa ćemo sve, ja se nadam, dobro odraditi."

Za devojčicu za koju je par odabrao nežno ime Mila, Slađa kaže da je ista tata.

"Ista je tata. Rekao mi je da sebi rodim drugo dete", rekla je emotivna mama kroz suze i osmeh.

Slađa je takođe rekla da se dojenje podrazumeva, i, u nadi da im nikada neće zatrebati, istakla da su sačuvali matične ćelije što preporučuje i svim drugim roditeljima ukoliko su u mogućnosti.

Pevačica se takođe zahvalila na svim porukama i čestitkama kolega i prijatelja, kojima je, kako kaže, i sama uvek čestitala i bila tu za njih, pa je i nije iznenadilo da su sada oni tu pažnju uzvratili.

Na kraju, novopečena mama je i imala poruku za sve parove i sve žene koje prolaze kroz situaciju u kojoj je i ona bila - a ona glasi da ne odustaju!