Na Dan zaljubljenih, 14. februara, u beogradskom Holističkom centru Polje, u 20 časova održaće se radionica partnerske joge "Naša tišina".

Na ovoj radionici vežbaće se joga poze koje pomažu da se povežemo sa svojim srcem i iskusimo lepotu davanja i primanja ljubavi, a pogodna je i za one koji nemaju iskustvo u praktikovanju joge.


Pročitajte i... Najlepše poslastice za Dan zaljubljenih


Radionicu vode licencirane instruktorke joge Slađana Rackov i Vesna Bujošević.

Svi koji žele da na ovaj način obeleže Dan zaljubljenih, svoje učešće na radionici mogu potvrditi putem i-mejla: partnerskajoga@gmail.com.



Više od 90 odsto emotivnog sadržaja naše komunikacije prenosi se neverbalno. Deleći sa partnerom tišinu, osećanje, pogled, razvijajući svestan dodir, otkrivamo u tišini jedno o drugome mnogo više nego da satima razgovaramo. Jednostavno zajedništvo omogućava parovima da se naslanjaju, okreću, protežu između sebe uz razvijanje uzajamnog poverenja, osetljivosti i podrške. Partnerska joga omogućava da uradimo asane koje ne možemo uraditi sami, uči nas kako da pomeramo svoje granice, poštujući tuđe, kako ih ne bi bilo među nama.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete strucnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.