Roman u zagonetkama pod nazivom Martina velika zagonetna avantura biće predstavljena u četvrtak u Delfi Cafe-u u SKC-u sa početkom od 19 sati.

PROČITAJTE I...Knjiga treba da odgovara uzrastu deteta

Marta će tom prilikom sve mališane povesti na let balonom do skrivenog rečnog arhipelaga prepunog misterioznih prepreka i izazova, nepredvidivih likova i skrovitih kapija koje otvaraju samo tačni odgovori na teško dokučive zagonetke.

Na tom putu zelenokosa devojčica steći će opasnu, moćnu suparnicu i u borbi s njom moraće da zaviri unutar sebe i tu otkrije jednu veliku tajnu, koju nikada ranije nije uspevala da prepozna.

PROČITAJTE I...Deca vole knjige

I ovoga puta Uroš Petrović pripremio je nekoliko začkoljica za školarce. Rešenja se mogu čitati samo pomoću ogledala, a neočekivani kraj ove knjige nateraće vaš um da donese jednu odluku, nezavisno od onoga šta svesno želite.

Na premijeri novog romana u zagonetkama mališani koji reše zagonetke biće nagrađeni.

PROČITAJTE I...Četvrti deo serijala o Marti Smart uskoro u knjižarama

Pored sjajne zabave koju garantuje jedan od najpopularnijih dečijih pisaca, posetioci će uživati i u nastupu Horislavaca.

Yumama i Laguna vas nagrađuju!
Dve prve čitateljki koje na i-mejl: redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje: "Kada će premijerno biti predstavljena knjiga Martina velika zagonetna avantura?" dobiće po jednu pomenutu knjigu.

Zajedno sa odgovorom pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.

Napomena:
Dobitnici će biti kontaktirani putem i-mejla. Knjige se preuzimaju isključivo u redakciji sajta (Adria Media Group, Vlajkovićeva 8, Beograd).

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.