Mikser Kids market ove nedelje biće u znaku zimskih čarolija, a u skladu sa temom, svi posetioci marketa ostvariće pravo na besplatan ulaz na Miksalište (klizalište na otvorenom u Mostarskoj ulici) tokom celog dana.

PROČITAJTE I...Zimske čarolije: Panda uživa u snegu poput deteta (VIDEO)

Veliki i mali proizvođači igračaka, garderobe, obuće, bebi opreme, konditorskih i drugih proizvoda namenjenih deci i bebama, kao i kreativni radioničari, predstaviće se roditeljima i deci, a, pored izlagačkog, pripremljen je i prateći program u vidu kreativnih radionica.

PROČITAJTE I...Sara Džesika Parker: Zimske čarolije sa snežnim princezama

Od 13 časova deca će imati priliku da nauče kako se prave šareni, mirisni i prirodni sapuni i da na kraju radionice, rezultate svog rada ponesu kući.

Radionicu vode stručnjaci iz Mia Mia Handmade kozmetike, učešće je 100 dinara, a prijave se vrše putem broja telefona 062 844 2 889.

PROČITAJTE I...Suri Kruz kao snežna balerina

Udruženje Za Kulturu Pokreta Adja će od 15 časova na zabavan i kreativan način upoznati decu sa kulturom pokreta, kroz kombinaciju fiskulture, glume, vežbi imaginacije i koncentracije. Radionica je besplatna, a prijave se vrše putem mejla studio.adja@gmail.com ili broja telefona 069 315 04 02.

Market će biti otvoren za posetioce u periodu od 12 do 20 časova, ulaz je 150 dinara (besplatno za decu do 6 godina).

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.