Kolumbijska pevačica Šakira i njen partner Žerar Pike ponovo su odlučili da pokažu svoju humanitarnu stranu organizovanjem globalnog “darivanja deteta“ (baby shower) u saradnji sa UNICEF-om.

Naime, poznati par, koji očekuje drugo dete, odlučio je da zajedno sa najpoznatijom organizacijom za pomoć ugroženim mališanima, objavi svoju porodičnu fotografiju i na taj način darivanje pretvori u donacije onima kojima je to najpotrebnije.

humana-sakira-virtuelna-baby-shower-proslava-foto

Foto: Instagram

Tradicionalno darivanje deteta pre samog rođenja lepa pevačica i njen suprug nisu hteli da organizuju, jer kako kažu, njihovoj bebi ništa neće nedostajati.

Pogledajte i Šakira: Volela bih da imam osmoro ili devetoro dece

“Umesto da primamo poklone za svoje dete, pružićemo podršku deci koja žive u teškim uslovima. Zahvaljujući vama, mališani će dobiti pakete hrane, kao i sve ostalo što može da im pomogne“, izjavila je poznata mama.

humana-sakira-virtuelna-baby-shower-proslava-foto

Foto: Instagram

Ovo je drugi put da Šakira i Žerar organizuju virtuleno darivanje (www.worldbabyshower.org), s obzirom da su i 2013. godine uradili istu stvar, dok je pevačica bila u drugom stanju sa sinom Milanom.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.