Čak 93 odsto našeg emotivnog sadržaja se prenosi neverbalno. Deleći sa partnerom tišinu, osećanje, pogled, razvijajući svestan dodir, otkrivamo u tišini jedno o drugome mnogo više nego da satima razgovaramo. Jednostavno zajedništvo omogućava parovima da se naslanjaju, okreću, protežu između sebe uz razvijanje uzajamnog poverenja, osetljivosti i podrške. Partnerska joga omogućava da uradimo asane koje ne možemo uraditi sami, uči nas kako da pomeramo svoje granice, poštujući tuđe, kako ih ne bi bilo među nama.


Pročitajte i... Joga za mame i decu


U Holističkom centru "Polje", u Strahinjića bana 33A, 16. januara u 20 časova održaće se radionica partnerske joge. Tom prilikom parovi će moći da vežbaju joga poze koje će im pomoći da se povežu sa svojim srcem i iskuse lepotu davanja i primanja ljubavi.


Radionicu vode licencirane instruktorke joge Slađana Rackov i Vesna Bujošević, a pozvani su svi zainteresovani, bez obzira na iskustvo u praktikovanju joge.


Pročitajte... Joga u trudnoći (VIDEO)

Zbog ograničenog mesta, potrebno je prijaviti učešće i to slanjem i-mejla na adresu: partnerskajoga@gmail.com.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.