Pogledajte OVDE

Višenamensko jastuče sa masažerom koje deluje gotovo jednako kao prava shiatsu masaža! Ovaj sjajni izum odličan je za masažu vrata, nogu, leđa. Onima koji dugo sede u kancelariji je jednostavno neophodan – pružiće vam i dodatni komfor i podršku lambalnom delu ako ga stavite na stolicu dok sedite. U sebi ima masažere koje možete podesiti na jednu od dve ponuđene brzine. A menjate ih neverovatno jednostavno – laganim pritiskom na krug označen na jastuku. Opustiće vas i napuniti energijom, a danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po HIT CENI od samo 1490 rsd!


Foto: Promo

Ovo fantastično višenamensko jastuče je napravljeno od vrlo mekog, rastegljivog i prijatnog materijala. Zahvaljujući svojoj mekoći prilagođava se svim delovima tela i svim položajimaA i moći ćete, jer zauzima malo prostora, a pruža neverovatnu udobnost. Radi na 2AA baterije koje nisu uključene u pakovanje.

Iskoristite sniženje i kupite već danas svoje uvek neophodno višenamesnko jastuče sa masažerom po fenomenalno niskoj ceni i to OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.