Posetioci bioskopa biće u prilici da gledaju komediju "Luda noć u muzeju: Tajna farona" u 4K rezoluciji u odabranim bioskopima. Tehnologija koja pruža superioran, visoki kontrast i kristalno jasnu sliku učiniće da novi filmski doživljaj sa Benom Stilerom bude izuzetan.

Pogledajte i Animirana avantura "Grad heroja" u domaćim bioskopima

Muzejskom čuvaru Lariju Daleju (Ben Stiler) u novoj pustolovini u muzeju pridružuju se glumačke legende Robin Vilijams, Miki Runi i Ben Kingsli. Treći nastavak popularnog serijala vodi dobročudnog čuvara Larija i njegove muzejske prijatelje preko Atlantika u London, gde zajedno moraju da odgonetnu tajnu egipatske grobnice i spasu magiju. 

Američka komedija “Luda noć u muzeju: Tajna faraona” odiše zapanjujućim vizuelnim efektima i donosi puno dobre zabave ove zime u domaće bioskope, a reditelj Šon Levi u ovom nastavku oživljava nove istorijske ličnosti.

Odličan humor u prethodnim delovima privukao je brojne gledaoce širom sveta, a procenjuje se da su "Noć u muzeju" (2006) i "Noć u muzeju 2: Bitka za Smitsonijan" (2009) zaradili više od milijardu dolara. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.