Iz Vold Dizni studija za animaciju na veliko platno je stigla topla porodična avantura "Grad heroja", a ako ste voleli filmove "Zaleđeno kraljevstvo" i "Razbijač Ralf", ovaj crtać ćete obožavati!

Pogledajte i 10 najlepših božićnih filmova

Ogroman robot na naduvavanje po imenu Bejmaks i inteligentni dečak Hiro Hamada garantuju vam lepu zabavu, tako da vam savetujemo da rezervišete svoja mesta na vreme.

Kad užasan događaj pogodi grad San Fransokio i smesti Hira usred opasnosti, on će potražiti pomoć od Bejmaksa i njegovih bliskih prijatelja: zavisnice od adrenalina Go Go (glas Dušice Novaković), čistunca Vasabija (glas Pavla Jerinića), genija za hemiju, Hani Lemon (glas Jelene Gavrlilović) i fana stripova Freda (glas Nikole Rakočevića). Odlučan u tome da razotkrije misteriju, Hiro će preobratiti svoje prijatelje u ekipu haj-tek heroja.

Film je sinhronizovan i dostupan u 3D i 2D tehnici, a za malo starije heroje, obezbeđena je i titlovana verzija filma, koja će se prikazivati u odabranim bioskopima.

Yumama i Taramount vas nagrađuju!

Prve dve čitateljke koje pošalju tačan odgovor na pitanje: kako se zove glumica koja pozajmljuje glas Hani Lemon, osvojiće majicu + privezak, odnosno svesku + privezak, sa likovima filma "Grad heroja". Pored odgovora na naš mejl redakcija@yumama.com, pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.


NAPOMENA: Dobitnici će biti obavešteni mejlom. Nagrade se preuzimaju u redakciji sajta Yumama (Vlajkovićeva 8, Beograd).

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.