Miljana i Igor Nježić su se upoznali kao tinejdžeri, a posle izvesnog vremena su ustanovili i da su u vrtić išli zajedno, čega se ne sećaju, ali imaju zajedničke fotografije iz tog perioda. Njihova veza je od samog početka bila ispunjena obostranom pažnjom i podrškom, te su bili upućeni u sve međusobne srednjoškolske probleme, pa probleme na poslu, zajedno su se radovali svakom uspehu, a veza je izdržala i test odvojenosti kada se Miljana iz rodne Bačke Palanke preselila sa porodicom u Novi Sad.


PROČITAJTE I... Vreme je za bebe: Sreća se može zaslužiti



Kada su oboje stabilizovali svoje prihode, usledilo je venčanje i želja za proširenjem njihove male zajednice.

Autori formata:

Nebojša Nele Garić, Miroslav Petković, Nenad OgnjenovićReditelj epizode: Jelena Stolica

U čekanju bebe koje je trajalo dve godine, jedno drugom su opet bili podrška i bez velike nervoze dočekali srećne vesti.


PROČITAJTE I... Kućni ljubimci i beba

Danas imaju po 31 godinu, svoj mali životni kutak, punu podršku Miljanine mame koju iz milošte zovu "vazdušna opasnost", jer njena najava da dolazi u goste znači spremanje stana, i vevericu Žileta. Ljubav prema životinjama je još jedna zajednička osobina ovog para, pa je kroz njihov stan prošlo nekoliko pasa koje su spasili sa ulice i srećno udomili, a trenutno su gospodari njihovog prostora dva papagaja i veverica koju je na vikendici na Fruškoj gori spasila Miljanina mama posle velikog nevremena dok je bila mladunče. Žile je sada odrastao mužjak koji je potpuno pitom i velika maza.


Svakako, najlepši događaj u životu ovog para je dolazak na svet njihovog prvog deteta. Miljanina trudnoća je proticala bez velikih problema, a Igor je uvek bio prisutan kad treba, iako zbog posla svakodnevno iz Novog Sada putuje u Bačku Palanku. Miljanina mama je bila velika pomoć i podrška tokom trudnoće i najustreptalije je čekala porođaj. Sara je na svet došla 10. septembra i iznenadila baku koja je bila na putu, te je njen dolazak iz porodilišta propraćen ushićenjem i suzama radosnicama.


Sara je sada centar sveta u stanu Nježića. Papagaji i Žile su se navikli na činjenicu da je sada ona nova gospodarica vremena, a Miljana i Igor su zadovoljan i srećan par koji je na najlepši način krunisao svoju petnaestogodišnju vezu.

Sve buduće mame i tate koji žele da učestvuju u emisiji "Vreme je za bebe" mogu da se jave na tel.011 6305734 ili vera@nira.rs.


Vera Novaković

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.