Evrovizijska pobednica, koja je javno priznala da je naklonjena istom polu, često je isticala da će nakon tridesete posetiti banku sperme, a kako se njen jubilarni rođendan navršava 14. novembra, ona bi uskoro mogla da se ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi.

Pročitajte i Iskustva roditelja: Vantelesna oplodnja ne treba da bude tabu

"Marija već tri meseca živi u Los Anđelesu, gde je stekla vizu P, koju dobijaju umetnici sa ozbiljnom reputacijom. Ona planira da poseti banku sperme kako bi putem veštačke oplodnje ostala u drugom stanju", priča za Kurir izvor blizak pevačici.

Pogledajte i Vantelesna oplodnja - prednosti i rizici

I sama po zvezda je u jednom od svojih intervjua otkrila da će nakon tridesetog rođendana postati majka.

Pogledajte i Priprema za vantelesnu oplodnju

"Nadam se da će se to desiti posle mog tridesetog rođendana. Kod mene se sve dešava planski, pa ni po pitanju potomstva neću napraviti izuzetak. Otići ću u banku sperme, izabrati dobrog oca, ako je moguće nekog Španca, intelektualca sa sklonošću za muziku. Želja mi je da dobijem malog Luku ili Maksimilijana. Kad se trudnoća desi tom metodom, često znaju da budu i dvojke, trojke, četvorke", rekla je Šerifovićeva.

Izvor: Kurir

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.