Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dirljiva pisma Deda Mrazu: Molim te da dovezeš kućicu mom drugu Ivanu (FOTO)

Pogledajte kako su mališani iz Obrenovca izazvali Deda Mraza da dokaže svoje postojanje...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Verovatno ste i sami kao mali pisali pisma ili pričali sa Deda Mrazom, ne bi li dobili zaslužene poklone i paketiće. Međutim, nekada nas život i tako malene nauči da postoje vrednije stvari od igračaka i slatkiša. 

U to su se, na žalost, uverili i mališani iz Obrenovca. Godinu iza nas oni neće baš pamtiti po lepim stvarima pošto je veliki broj njih preživeo traume u poplavama koje su pogodile taj grad.

Pogledajte i Da li verujete u Deda Mraza?

Pisma koja su ovih dana pisali Deda Mrazu, a koje su objavile Lokalne novine Obrenovac, pokazuju da i pored svih teškoća, ovi mališani imaju veru, plemenitost i srce puno ljubavi za drugare koji ne žive srećno kao što su živeli ranije.

Pisma koja su se izdvojila pripadaju Ivi i Lazaru. Evo šta su poželeli za Novu godinu:

Software:Adobe Photoshop CC 2014 (Macintosh) Created: 2014:12:10 11:45:19

Foto: Lokalne novine Obrenovac

Ivino pismo Deda Mrazu

Dragi Deda Mraze, Zovem se Iva, idem u treći razred. Za Novu godinu od tebe mi ne treba ništa. Sve sam to dobila od mame i tate. Jesam mala ali nisam glupa, pa da verujem u tebe.

Paketiće u maminoj firmi znam da mi ne donosiš ti, već neka Branka iz sindikata daje svima vaučere pa mi kupujemo šta nam se sviđa. Jedino ako je taj tvoj Severni pol u Zmaj Jovinoj jer smo tamo išli sa vaučerima.

P.S. Dajem ti šansu da mi dokažeš da postojiš. Pokloni mojim drugarima nove kuće jer su njihove stradale u poplavi. Ako to ne učiniš, Jelena i Darko će celu zimu provesti u kasarni, do tada.

Ćao, tvoja Iva.

Software:Adobe Photoshop CC 2014 (Macintosh) Created: 2014:12:10 11:45:49

Foto: Lokalne novine Obrenovac

Lazino pismo

Dragi Deda Mraze,

ako budeš delio poklone deci molio bih te da dovezeš kućicu mom drugu Ivanu. Voleo bih da padne sneg da bi ti mogao irvasima i sankama da dovezeš kućicu. E onda bi moj drug Ivan došao da živi u toj kućici i opet bi se igrali kao pre. Kućica mu se srušila kad je bila poplava i sad živi u Bariču. Mnogo mi nedostaje i molim te ispuni mi želju. Čekamo te Deda Mraze.

Lazar

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica