Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Humanitarna akcija: Pomozimo Aleksinoj mami da prohoda

Na apel magazina "Mama" za pomoć hrabrim roditeljima iz Sombora, Marici Rajak i Goranu Vujkoviću, odazvalo se nekoliko kompanija, a evo načina kako da i mi pomognemo...

  Izvor: Foto: Tamara Stojković


Marica Rajak,o čijoj sudbini smo pisali prošlog meseca, bi mogla da prohoda zajedno sa svojim sinom, a za to joj je potrebna naša pomoć. Lečenje koje su joj lekari preporučili u jednoj privatnoj klinici u Turskoj, na koje treba da ode do kraja godine, košta 3.500 evra. U tu cenu je uračunat boravak od 20 dana, smeštaj, hrana, rehabilitacija, pregledi, sva potrebna snimanja i analize.

Kompanije Henkel i Cicibani agencija New Moment, već su se odazvali na apel koji je uputio magazin "Mama", te su paketi pomoći već stigli na adresu ove somborske porodice.

Kako pomoći?
Dinarski tekući račun na koji možete poslati finansijsku pomoć otvoren je na ime Marice Rajak u Sberbank AD Beograd, na broj računa: 285-2345040000478-71. Takođe, novac možete uplatiti i na devizni račun: SABRRSBG swift RS35285234604000048448 iban, koji je takođe otvoren na ime Marice Rajak.


Odeću, obuću ili igračke za četvoromesečnog Aleksu možete poslati poštom ili preko bilo koje kurirske službe na adresu: Branka Radičevića 64, 25000 Sombor.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica