Baš kada pomislimo da nas sestre Kardašjian ne mogu više iznenaditi, one nas razuvere. Kortni Kardašjian odlučila je da krene stopama svojih poznatih sestara Kim i Kendal i pozira naga u devetom mesecu trudnoće.

Pogledajte i Trudna Kortni Kardašijan se fotografisala naga - kao nekad njena majka!

Kortni, koja sa partnerom Skotom Disikom ovog meseca treba da dobije treće dete, pozirala je za editorijal časopisa DuJour, a fotografije je uradio poznati fotograf Brajan Boven. 

Pogledajte i Kortni Kardašijan: Tematska zabava u čast trećem detetu (FOTO)

Najstarija sestra Kardašijan kaže da za nju golotinja nije nešto čega bi se trebalo stideti i smatra da izgleda bolje nego ikad u poodmakloj trudnoći.

"Osećaj je fantastičan, transformacija kroz koje vaše telo prolazi u tom periodu me zadivljuje. Ne stidim se svog tela", rekla je Kortni i dodala da da se prvi put slikala naga tokom svoje prve trudnoće, ali da je ta fotografija za njenu privatnu kolekciju. 

Više o Trudna Kortni Kardašijan se fotografisala naga - kao nekad njena majka!

Na pitanje da li bi ovakve fotografije odradila da nije bila u drugom stanju, poznata mama odgovara: 

"Nikad ne reci nikad, ali mislim da ne bih. Ono što me je privuklo da uradim ovo jeste to što u ovom trenutku slavim oblik svog tela i što ovekovečavam taj period u svom životu."

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.