Sigurno već danima razmišljate kako da iznenadite svoje mališane, supruga i sve vama drage ljude. Pažljivo birate poklone za najdraže, preračunavate se, krišom odlazite u kupovinu i tražite najskrovitija mesta u domu kako iznenađenje ne bi propalo. Naravno, tu je i detaljno planiranje novogodišnje večere, potraga za najboljim receptima i namirnicama, kao i dekoracijom. 

I dok vi razmišljate o drugima, mi mislimo i na vas i na vašu porodicu! 

U našem "domu" kriju se paketići za naše vredne mame. Potrebno je samo da ih pronađete i da ove godine dobijete jedan poklon više. Pripremili smo za vas dane darivanja.

Kako učestvovati u novogodišnjoj igri?

U tekstovima se kriju paketići, pronađite bar tri od pet i pošaljite nam naslove tekstova u kojima ste ih pronašli. Najbrže mame će dobiti lepe poklone naših sponzora.

Šta se krije u današnjim paketićima?

Nagrađujemo tri porodice sa po četiri karte za ANIMIRANI FILM "RALF RASTURA INTERNET - RAZBIJAČ RALF 2", za nedelju, 30.12. u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BIG ili Cineplexx Delta City.

Foto: Promo

U filmu "Ralf rastura internet", rmpalija iz video-igrice, Ralf i njegova najbolja drugarica, Venelopa fon Gric, napuštaju udobnost svog sveta, u pokušaju da spasu njenu igricu, Šećernu groznicu.

Njihova potraga uvodi ih u nepregledan, očaravajući i uzbudljivi svet interneta, gde će, kako bi se lakše kretali kroz mrežu, morati da se oslone na njegove stanovnike. Junakinje virtuelnog sveta su Jes, glavni algoritam i srce i duša vodećeg sajta "BuzzzTube" i Šenk, žestoki vozač iz auto-igrice, mesta koje je Venelopa tako iskreno zavolela, pa se Ralf plaši da može izgubiti jedinog prijatelja koga je ikada imao.

Gde se kriju današnji paketići?

Na prvoj strani kategorije Porodica, potražite tekstove u kojima se nalaze paketići. Pošaljite nam na mejl: redakcija@yumama.com linkove ili naslove tih tekstova, kao i ime i prezime i kontakt telefon, a prve tri mama dobiće ovaj sjajan poklon. Današnja igra traje do 21 čas, a sutra vas očekuju novi pokloni.