Danijela (24) i Ranko Popović (29) su se upoznali zahvaljujući porodičnim vezama. Naime, Danijela je odrasla u Boljevcu, a zaposlila se u Beogradu, dok je Ranko odrastao u župskom Laćisledu, a radio u obližnjem Aleksandrovcu. Ovaj par ne bi imao priliku ni da se sretne da se Danijelina sestra nije udala za Rankovog kolegu, te je ona imala povoda za česte posete Župi. Upoznali su se pre malo više od tri godine i nije im dugo trebalo da shvate da je to prava ljubav, ljubav sa kojom će stvoriti porodicu i ostvariti se pojedinačno.


PROČITAJTE I Priču o porodici Ružić iz Užica


Danijelina prva trudnoća je prošla u strepnji da li će sve biti kako treba do kraja, a ćerkica Teodora je požurila i rodila se pre nego što je mama ušla u deveti mesec trudnoće.

Autori formata: Nebojša Nele Garić, Miroslav Petković, Nenad OgnjenovićReditelj epizode: Goran Kovačić


Mladi roditelji su od prvog dana ozbiljno shvatili svoju ulogu, Ranko je morao da radi više nego do tada, a svoje kopačke s kojima je rado istrčavao na sportski teren okačio je na klin. Velika podrška u tom periodu bili su im Rankovi roditelji sa kojima dele životni prostor. 

PROČITAJTE IPriču o porodici Bojić iz Jagodine

Pošto Danijela nije mogla da se zaposli, Popovići su se ubrzo posle prvog deteta odlučili i na drugo. Ovoga puta je trudnoća proticala bezbrižnije, a Danijela je očekivala da će i porođaj biti lakši jer nije više bilo straha od nepoznatog. Čak je i mislila da će biti hrabrija od porodilja koje je ispratila, dok je nekoliko dana ležala na odeljenju porodilišta kruševačkog zdravstvenog centra, ali je porođaj ipak namučio. Međutim, sve je brzo zaboravila kada je, kako kaže, uzela svoju bebu u ruke. Andrea je svet ugledala 4. juna sa prvim jutarnjim zracima.


PROČITAJTE IPriču o porodici Popov iz Ravnog sela


Teodora je oduševljena sestrom i ne može da dočeka da ona malo poraste, a mala Andrea je dobra i napredna beba koja je jedino imala problem sa grčevima. Popovići se nadaju da će i Danijela naći posao i ojačati kućni budžet, pa da će onda biti lakše doneti odluku da postanu roditelji još jednoj bebi.


Vera Novaković



Svi parovi koji žele da se prijave za učešće u emisiji "Vreme je za bebe" mogu to učiniti putem broja telefona: 011 63 05 734 ili na i-mejl:vera@nira.rs