Na Sajmu će oko stotinu izlagača predstaviti svoje proizvode za decu, a neki od njih pripremili su i posebna iznenađenja za posetioce. Veliki popusti, čak i do 30 odsto obradovaće sve one koji budu odlučili da obraduju svoje najmlađe i kupe nešto od raznovrsne ponude koju nude izlagači: obuće za decu, odeće za decu, opreme za bebe, hrane, slatkiša, zatim knjiga, filmova, časopisa, muzike za decu i još dosta toga.

Mališani će moći da uživaju u zabavnom programu koji ih očekuje kako na bini, tako i na sportskom terenu. U svakoj ulici na Dečijem sajmu deca će sa svojim vršnjacima moći da se druže u raznim i veoma zanimljivim kreativnim radionicama.

Specijalan program pripremaju i Saobraćajna policija koja će decu podučavati osnovnim pravilima ponašanja u saobraćaju, zatim Vatrogasna brigada, Žandermerija, a sa njima će se družiti i vitezovi iz Svibor saveza Srbije.

Prvi put sa mališanima družiće se i Teniski savez Srbije, kao i Sportska akademija Senjak, tako da će deca uživati u raznovrsnim sportskim aktivnostima. Veliki broj nagradnih igara očekuje najmlađe poput Campina puddis fair play fudbalske lige, zatim na sporskom terenu održaće se i Evy baby ples, Baldino baby trka, dok će na bini po prvi put biti organizovana i Campina puddis krug koncentracije.

Prijatelji manifestacije četrnaestog Campina puddis dečijeg sajma su Turistička organizacija Beograda i Lady fair, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije – Campina puddis, Frikom, Becutan i Baldino.

Sajam će 17. oktobra svečano otvoriti ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović, a ova manifestacija završava se 19. oktobra.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.