Kako neimenovana žena objašnjava, najviše na svetu želi da postane majka, ali u ovom trenutku jednostavno nije u mogućnosti da podiže dete. Uprkos tome što su je moderatori sajta upozorili da Reddit nije prikladno mesto za debatu o moralnosti i abortusu, ona je želela da prikaže svoja osećanja. 

S jedne strane, od grupe komentatora dobila je podršku, drugi su podelili sopstvena iskustva o abortusima, a bilo je i onih koji su ponudili da usvoje ovu bebu, prenosi Super Žena.

Pogledajte i U Srbiji više abortusa nego rođenih beba!

Pročitajte njeno pismo koje vam prenosimo u celosti: 

"Ti malena stvarčice u meni,

Osećam te unutra. Apetit mi se povećao i nemam puno energije. Srce mi se cepa što ne osećam čaroliju koju bi trebalo da osećam. Žao mi je i nije mi žao.

Žao mi je što ovo znači 'zbogom'. Žao mi je što te nikada neću upoznati. Mogao si da imaš očeve oči i moj nos, mogli smo da stvorimo naša pravila i budemo porodica. Ali, Maleni, srešćemo se opet. Obećavam ti da ću, kada sledeći put budem videla, taj mali plavi plus i kada ponovo budeš u meni biti spremna za tebe. 

Maleni, želim ti da budeš srećan. Više nego što sebi želim dobro, tebi želim najbolje u budućnosti. Upravo iz tih razloga sada ne mogu da ti budem majka, jer ja i dalje odrastam. Ne bi bilo fer da donesem novi život na svet u kom me i dalje progone duhovi zbog života kakav živim. 

Pogledajte i Upoznajte bebu koja je preživela spontani pobačaj i abortus!

Želim ti da imaš sve ono što ja nisam imala kada sam bila dete. Želim da budeš bolji nego što sam ja bila i daleko veličanstveniji od mene. Ne smem da ti uradim ono što su uradili meni: zasadili seme od ljubavi i spontanosti u baštu i pustili ga da raste samostalno živeći od snova. 

Pogledajte i Britanski naučnik šokirao javnost: "Abortirajte fetuse s Daunovim sindromom..."


Ljubav i spontanost su divni, ali su im male zasluge. I dok ja još imam mnogo snova, moji snovi nisu dovoljno ostvareni da tebi osiguraju bolju budućnost. 

Ne mogu te sada doneti na svet. Ne ovako. 

Volim te, Maleni, i želela bih da su okolnosti drugačije. Obećavam ti da ćemo se ponovo videti, a kada se to ponovo desi zvaćeš me 'mama'. 

H."

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.