U nedelju, 26. oktobra, u periodu od 12 do 17 časova najmlađi posetioci bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center će moći da učestvuju u likovnoj radionici i crtanju po licu sa motivima inspirisanim filmom "Pčelica Maja", dok mališane u bioskopu Cineplexx Delta City u isto vreme očekuje druženje sa glumcima i pravom pčelicom Majom i Pavom. Takođe, tokom trajanja Porodičnog dana, posetioci će uz svaku kupljenu kartu na poklon dobiti "Mali Politikin Zabavnik" ili časopis "Lili", a najsrećniji gledaoci će biti nagrađeni poklonom iznenađenja.

Na repertoaru bioskopa Cineplexx tokom Porodičnog dana prikazivaće se i film sa Kids festa "Dečko mrav", kao i Diznijeva 3D avantura "Avioni 2" i "Povratak u Oz" 3D.

Animirani film "Pčelica Maja" od danas je na repertoaru domaćih bioskopa


Mlada pčelica Maja je nestašna i neće da poštuje pravila košnice. Jedno od pravila je i da ne veruje osobama koje žive izvan poljane. Kad Kraljevski žele, životni eliksir kraljice košnice, bude ukraden, ose će biti glavni osumnjičeni, a posumnjaće i da im je Maja pomogla u tome. Niko neće stati u njenu odbranu osim njenog drugara Pava. Posle dugog putovanja prepunog avantura do košnice osa, Maja će uspeti da spreči rat između pčela i osa u poslednjem trenutku i uspeće da dokaže da je kraljičin pohlepni savetnik kriv za sve.

Trejler možete pogledati na linku: Pčelica Maja uskoro u domaćim bioskopima


Reditelj sinhronizacije na srpski jezik je Nikola Bulatović, koji ujedno tumači i lik Majinog najboljeg prijatelja Pava, nestašnoj pčelici Maji glas pozajmljuje Mina Lazarević, dok ostale likove tumače Dragan Vujić Vujke, Dušica Novaković, Srđan Jovanović, Nebojša Ilić – Cile, Marko Marković, Dubravko Jovanović, Ivan Tomić, Gorica Popović, i drugi.

Yumama vas nagrađuje
Prve dve čitateljke koje na i-mejl redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje: "Koja naša glumica je pozajmila glas pčelici Maji?" dobiće po jednu majicu (za devojčice uzrasta od 8 do 10 godina) sa likom ove omiljene animirane junakinje.

Zajedno sa odgovorom pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime i kontakt telefon. 


Napomena:
Dobitnici će biti kontaktirani putem i-mejla. Pokloni se preuzimaju isključivo u redakciji Yumama sajta (Adria Media Group, Vlajkovićeva 8, Beograd).



*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.