Deseto izdanje ove manifestacije, veoma popularne među mališanima, održaće se od 13. do 19. oktobra u bioskopima u u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, kao i preko 30 gradova širom Srbije.

Pogledajte i Poznati se raduju Dečjem filmskom festivalu: Možete li da otpevate "Kids fest"? (VIDEO)

Najmlađi ljubitelji filma širom zemlje biće u prilici da gledaju četrnaest zanimljivih premijera. Animirani, igrani i dokumentarni filmovi ove godine dolaze iz Amerike, Francuske, Belgije, Norveške, Švedske, Danske i Hrvatske.

U galeriji pogledajte koji vas i u kojim terminima filmovi čekaju u beogradskim biskopima: Dvorana Doma Sindikata, Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Roda Cineplex i Fontana.

Kako da osvojite karte za svečano otvaranje koje je zakazano u ponedeljak u Domu Sindikata, saznajte na linku: http://www.yumama.com/vesti/dogadjaji/11018-yumama-vas-vodi-na-10-kids-fest.html

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Pogledajte naslove filmova u kojima ćete porodično uživati na predstojećem Festivalu i satnicu za bioskope u glavnom gradu naše zemlje.