Priča o slatkoj pčelici Maji i njenom vernom drugu Pavu biće sinhronizovana na srpski jezik i prikazivaće se u 3D i 2D formatu, a glasove glavnim likovima pozajmili su glumci Mina Lazarević i Nikola Bulatović.

Animirani film "Pčelica Maja" će se na repertoaru domaćih bioskopa naći od 23. oktobra.

Pored glavnih likova, veliki doprinos da sinhronizovana verzija filma "Pčelica Maja" zvuči baš ovako, dali su i glumci Srđan Jovanović, Dušica Novaković, Nebojša Ilić – Cile, Marko Marković, Dubravko Jovanović, Ivan Tomić, Gorica Popović, Dragan Vujić Vujke, Ivana Knežević i Milan Tubić.

Pogledajte i "Pingvini s Madagaskara" uskoro u domaćim bioskopima

Rad, vrednoća i med –  to su tri stvari oko kojih se vrte životi svih pčela, ali ne i život nestašne "Pčelice Maje". Jako radoznala i u potrazi za novim uzbudljivim avanturama, pa stalno ometa red koji vlada u košnici, što njenu učiteljicu, gospođu Kasandru (Ivana Knežević) stalno jako ljuti.


Foto: PROMO

Međutim, sva ta pometnja odjednom postaje još veća, kada biva ukraden Kraljevski žele  – životni eliksir kraljice košnice (Gorica Popović)!

Kraljevska savetnica Bazlina (Dušica Novaković) optužuje stršljene, najveće protivnike pčela za krađu i smatra Maju njihovom saučesnicom. Sa svojim najboljim prijateljem Pavom (Nikola Bulatović) hrabra pčelica Maja kreće na opasno putovanje, kako bi otkrila ko je zaista kriv za nestanak Kraljevskog želea. Stari protivnici, pčele i stršljeni su ovaj događaj shvatili vrlo ozbiljno i počinju da se naoružavaju za ozbiljan i veliki okršaj.

Pogledajte i Film za roditelje: "Iščezla" (TREJLER)

Ove dve male nepobedive pčelice očekuje ne samo veliki broj vrlo uzbudljivih doživljaja, već i mnoštvo novih prijateljstava i otkrivanje čitavog jednog novog sveta izvan košnice u kome vladaju sasvim drugačija pravila od onih na koja su navikli.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.