Vreme pred spavanje koje provodimo sa decom je dragoceno. Trudimo se da nam aktivnosti budu prijatne i nežne kako bi dete iz jave lepo otpratili u čudesni svet snova. Čitanjem priča podstičemo i detetov razvoj i pomažemo mu da lakše izrazi svoja osećanja. Omogućimo deci da razviju ljubav prema knjizi svakodnevnim zajedničkim čitanjem.

Pogledajte i Kako da bebina dremka postane put u zemlju bajki (FOTO)

Izdavačka kuća "Egmont" obradovala nas je još jednom izuzetnom kolekcijom knjiga. Edicija "365 priča za laku noć" se sastoji od dvanaest knjiga nazvanih po mesecima i donosi priču za svaki dan u godini. U njima su predivne bajke sa dobro poznatim "Diznijevim junacima" - Mikijem Mausom, Mazom i Lunjom, Dambom, Aladinom, Snežanom i mnogim drugim - u novim doživljajima.

Posebno osmišljene za čitanje pred spavanje, ove petominutne priče će poučiti i nasmejati mališane, ali i obeležiti važne datume u godini.

Svakog petka, počev od 3. oktobra, u prodaji će se naći novo izdanje (od danas je u prodaji knjiga April) i to po ceni od 449 dinara.


Pogledajte i Bajke za zdravu dečju ishranu

Yumama i Egmont vas nagrađuju!
Tri prve čitateljki koje na i-mejl redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje: "Koja knjiga iz edicije 365 priča za laku noć je od danas u prodaji?" dobiće po jednu knjigu iz iste serije.


Zajedno sa odgovorom pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.


Napomena:
Dobitnici će biti kontaktirani putem i-mejla. Knjige se preuzimaju isključivo u redakciji sajta (Adria Media Group, Vlajkovićeva 8, Beograd).

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.