Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beograd: Besplatna radionica "Seksualna intimnost za mame"

Svi znamo kako se prave bebe, ali zašto je onda tako teško razgovarati o seksu pošto se beba rodi? Sara Dž. Svoford, magistarka javnog zdravlja i seksualna edukatorka, savetuje kako uspostaviti ravnotežu u seksualnom životu posle ...

  Izvor: Foto: Shutterstock


Centar za mame organizuje 20. septembra od 17 do 19 časova u joga studiju Shiva Shakti u Beogradu, besplatnu radionicu na kojoj će mame imati priliku da saznaju mnoge tajne i reše brojne dileme koje se tiču seksualnog života nakon rođenja bebe.

Predavač je Sara Dž. Svoford, magistarka javnog zdravlja, seksualna edukatorka i mama, koja je, inače i autorka knjige "Od Jao do Aaaaa… Novi vodič kroz seks za mame posle rođenja bebe". Ona će direktno iz Amerike, a putem Skajpa, govoriti o razlozima zbog kojih većina novih mama prolazi kroz promene i izazove u seksualnom životu i pokazaće, kroz praktične i neopterećujuće korake, na koji način ponovo uspostaviti kontrolu u svom seksualnom životu.

Centar za mame je udruženje građana koja se zalaže za radna prava mama, organizuje besplatne treninge i radionice, umrežuje i podržava mame i promoviše zdrav i aktivan stil života. Vizija Centra za mame je Srbija u kojoj mame nisu diskriminisane, gde je njihov značaj za zajednicu i društvo prepoznat i gde svaka mama ima mogućnost da ostvari svoj pun potencijal.


VIŠE: Seksualni život nakon porođaja

Svrha ove radionice nije da nauči mame kako da imaju što više seksa, već da pomogne mamama da ponovo osete koliko su one same važne, da postanu svesne značaja poznavanja sopstvene seksualnosti, bez obzira na to koliko seksa trenutno imaju ili nemaju.


VIŠE: Seks nakon porođaja: 4 činjenice koje vam niko neće reći


Sve zainteresovane mame beba i mlađe dece mogu se prijaviti za učešće u radionici na [email protected]. Prevod sa engleskog jezika je obezbeđen.

Radionica "Seksualna intimnost za mame" je prva radionica u novom serijalu besplatnih mesečnih radionica Centra za mame posle letnje pause.


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica