Ovogodišnji Porodični sajam održaće se 13. i 14. septembra u šoping centru Delta City, sa ciljem da se mladi parovi upoznaju sa najnovijim uslugama koje pomažu u podizanju dece i motivišu na odluku da postanu roditelji, uprkos poslovnim obavezama i nedostatku vremena koje prati savremeni način života.

Za roditelje i njihove mališane biće organizovane kreativne i edukativno-zabavne radionice, kvizovi, animatori, mnogobrojne nagrade i pokloni, a na raspolaganju će roditeljima biti i stručnjaci iz oblasti pedijatrije i dečije psihologije, kao i kreativnih, logopedskih i sportskih centara.

U subotu u podne, manifestaciju će otvoriti v.d. direktora televizije Studio B, Ivana Vučićević. Za sve posetioce ulaz je besplatan, a sajam je otvoren od 10 do 22 časa.

Porodični sajam se održava pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Beograda, Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu i opštine Novi Beograd.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.